e
Banner

Etiketler: binali yıldırım



Uçakta cep ve internet dönemi geliyor


Yayın: 22-12-2012
Kategori: Havayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ''Yakında vatandaşlarımız uçakta da ceple konuşabilecek ve internete bağlanabilecek'' dedi.





Türkiye'deki lojistik köyler ve önemi



“Lojistik köyler nerede kuruluyor?”, “Ekonomiye katkısı ne olacak?” gibi soruların yanıtlarını bulabileceğiniz araştırma konumuzda, lojistik köylerin Türkiye’deki yapılanmasından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile gerçekleştirdiğimiz röportaja kadar merak ettiğiniz her şey bu yazımızda sizleri bekliyor.





Yıldırım: ‘2013’de Dev projelerimiz var’



Ulaştırma Bakanı Yıldırım, 2013'te hayata geçirecekleri projeleri anlattı.





YHT ile yolculuk 8 milyonu geçti


Yayın: 03-01-2013
Kategori: Demiryolu
Etiketler: binali yıldırım yht

Bakan Yıldırım, 2012 yılında, YHT'lerin hizmete girmesinden bu yana taşınan yolcu sayısının 8 milyon 750 bini geçtiğini bildirdi.





HGS araçları havadan tanıyacak


Yayın: 05-01-2013
Kategori: Ekonomi Gündemi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, köprü ve otoyollarda gişe ve paravanları kaldıracaklarını söyledi





Binali Yıldırım, Davutoğlu'nu gülme krizene soktu!



Büyükelçiler Konferası'nda 2 saat 20 dakika konuşma yapan Bakan Binali Yıldırım, esprileriyle salonu yıktı. Dışişleri Bakanı Davutoğlu ise adeta kendinden geçti.





2013 yollarda ‘sıcak asfalt’ yılı olacak



Binali Yıldırım, 2013’te Marmaray, Ankara-İstanbul YHT ve uzun süredir bitirilmesi planlanan Ankara Metrosu projelerinin tamamlanacağı müjdesini verirken, İstanbul’a 3. Havalimanı, 3. Köprü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin de başlayacağını belirtti. Yıldırım, “3 bin 844 kilometre ile 2013 sıcak asfalt yılı olacak” dedi.





Ulaştırmada 2013 hedefi



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 2013 yılında yapılacak 434 proje hakkında bilgi verdi.





Karayolları ve demiryolları kara kışa hazır



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, karayolları ve demiryollarının kara kışa hazır olduğunu belirterek, “Kara ve demiryollarında karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyoruz” dedi.





Yıldırım, dev yol projesini havadan inceledi


Yayın: 14-01-2013
Kategori: Karayolu

Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek, otoyol projesinin Gebze-Bursa kesimindeki çalışmaları helikopterden gözlemledi.